Diensten

Mogelijkheden
Consult
Werkwijze
Mogelijkheden
  • De Geboortehoroscoop of karakterschets is een blauwdruk van het moment van jouw geboorte en de stand van de planeten op juist dat moment. Dit zorgt voor een bepaalde invloed van planeten op jouw karakter en geeft bijvoorbeeld inzicht in jezelf en hoe verschillende energieën zich in jouzelf verhouden en uitwerken in je leven. Door te weten hoe jouw geboortemoment jouw karakter beïnvloedt ontstaat begrip voor jezelf; je kunt talenten beter gaan neerzetten; je begrijpt beter waarom anderen op jou reageren zoals ze doen; je begrijpt waarom je tegen bepaalde zaken aanloopt en nog belangrijker je kunt zien hoe je hiermee om kunt gaan zodat deze zaken in jouw voordeel gaan werken in plaats van dat het je eventueel belemmert.
  • De Solaar of Jaarprognose geeft een beeld over tendensen die het komend jaar voor jou belangrijk zijn, levensgebieden waar voor jou dat jaar de focus op komen te liggen. Deze horoscoop wordt enkele maanden voor je daadwerkelijke verjaardag al actueel. Het komende levensjaar kan je hier dan na een consult beter op inspelen en mee omgaan en krijg je begrip voor de zaken die dat jaar op je pad komen.
  • De Kinderhoroscoop (tot 12 jaar) wordt gemaakt om meer inzicht in je kind te krijgen. Hierdoor kan je beter inspelen op bepaalde behoeften van je kind en kan je het beter begeleiden op zijn/haar pad naar volwassenheid. Je krijgt inzicht in hoe het kind de ouders ziet waardoor je ook kunt kijken naar je eigen gedrag en daar je voordeel mee kunt doen in de opvoeding en de relatie met je kind. Ook leerproblemen kunnen zo aan bod komen, waardoor hier meer begrip ontstaat en zowel mogelijkheden als oplossingen gevonden kunnen worden.
  • De Relatiehoroscoop of Composiethoroscoop geeft meer inzicht in een relatie tussen twee mensen. Dit kan een persoonlijke, maar ook een zakelijke relatie zijn. Je begrijpt beter waarom het op sommige vlakken wat stroever verloopt tussen jullie en wat je kunt doen om dit samen te verbeteren. Ook talenten die jullie samen hebben of juist bij elkaar aanvullen en samen in kunnen zetten worden duidelijk. Bij deze horoscoop is het wel belangrijk dat beide personen instemmen met het consult, dit dan ook samen aanvragen en beiden aanwezig zijn bij het consult.
  • De Vragenhoroscoop of Uurhoekhoroscoop is een horoscoop van een bepaald moment waarop iets plaats gaat vinden; bijvoorbeeld een solliciatiegesprek, de transactie van een bedrijf of de ondertekening van de koopakte van een huis, tijdstip van een operatie o.i.d.  Of het is het moment waarop je een vraag aan mij stelt. Je kunt bijvoorbeeld een vraag hebben over een belangrijke gebeurtenis in je leven of beslissing die je moet gaan nemen. Er kan dan gekeken worden naar het verloop of naar het eindresultaat van zo’n gebeurtenis / beslissing. 

Stel een vraag dus zo duidelijk en concreet mogelijk. Ook het juiste tijdstip van de gebeurtenis (bijvoorbeeld sollicitatie gesprek of ondertekening koopakte) welke zal gaan plaatsvinden is heel belangrijk.

Consult

Wat nodig is om een horoscoop te kunnen maken is; datum en plaats van geboorte en daarnaast de exacte geboortetijd. 

Vooral ook de geboortetijd is heel belangrijk om dat daarmee de Ascendant en daarmee de huizenverdeling wordt bepaald. Dit is cruciaal om de horoscoop te kunnen duiden. Bij de gemeente waar je geboren bent kan je altijd de tijd die op de op de geboorte-akte staat opvragen. Soms wordt er een vergoeding voor de geboorte-akte gevraagd.

Tot nu toe was het gebruikelijk dat de cliënt bij mij thuis kwam voor het consult.

Aangezien de tijden op dit moment sterk veranderen wil ik ook een online-consult aanbieden als dit wenselijk is. Hierbij geef ik wel aan dat een persoonlijk direct contact wel de voorkeur heeft aangezien het een heel persoonlijke ervaring is.

Een consult in mijn praktijk duurt 1 1/2 à 2 uur  en dit is ook de tijd van een online consult.

Gegarandeerd kwaliteit, vakkundigheid en integriteit.

-Marjoke Blank

Werkwijze

Een Kinderhoroscoop wordt altijd uitgetypt en is een leuk geboortegeschenk voor de ouders. 

Omdat de Kinderhoroscoop wordt uitgetypt heeft het kind de mogelijkheid de karakterschets later zelf te lezen wanneer het daarvoor oud genoeg is. 

Deze horoscoop wordt veelal voor baby’s gemaakt en geeft handvatten aan de ouders voor opvoeding en begeleiding van het kind.

Een horoscoop voorbereiden vergt veel werk omdat de verschillende astrologische gegevens uitgezocht moeten worden om de horoscoop goed te kunnen duiden. Dit is vakwerk en vergt een goede en diepgaande Astrologische kennis. 

Zelf ben ik Erkend Praktijkvoerend Astroloog en aangesloten bij de Astrologische Vakvereniging Nederland (AVN). Dit garandeert kwaliteit, vakkundigheid en integriteit.