Wie ben ik?

Ik ben Marjoke Blank. In 1995 ben ik begonnen met de Astrologische Vakopleiding tot Praktijkvoerend Astroloog bij de School voor Astrologie Semangat, aangesloten bij de AVN (Astrologische Vakvereniging Nederland).

Na het behalen van mijn diploma Erkend Praktijkvoerend Astroloog in 2003 ben ik in 2004 begonnen met mijn eigen praktijk; de Praktijk voor Astrologisch Advies, Marjoke Blank.

Maar al veel eerder was ik zeer geïnteresseerd in Astrologie en had ik zelf dan ook mijn horoscoop al enige malen laten duiden, hierbij was ik zeer geïntrigeerd geraakt door de beschrijvingen van mijn karakter die zo treffend waren. Dit was iets waar ik meer van wilde weten!

Meer over mij

Zo is het begonnen en door de opleiding te doen, lezingen te volgen, veel vakliteratuur te lezen en bij te scholen probeer ik bij te blijven en bij te leren in dit zeer brede en altijd interessante vakgebied.

Zo heb ik in 2008 de opleiding Bedrijfsastrologie; Loopbaanadvies, afgerond. Ook heb ik 9 jaar deel uitgemaakt van het bestuur van de Astrologische Vakvereniging Nederland AVN. Sinds enige tijd ben ik actief in de AstroSalon, een samenwerkingsverband voor Astrologen onderling.